onsdag 4 juli 2012

Äventyr

Hem kommen från jobbet. 
- Nu ska jag dela med mig av min äventyr idag haha!
Jag vaknade en morgon (idag) av att telefonen ringde, det stod bara ett nummer så ja sket i det, och sov vidare. Efter en stund får jag meddelande från vikariebanken, de ville jag skulle ringa dit. Nå jag som int e nå speciellt "glad" på mårnarna steg upp och skulle ringa dit då min tele ringer igen.

Jag tackar ja till jobbet och börjar småning om ställa mig. Före jobbet cycklade jag till Wautsi o bad dem "förlänga min undangömda klänning B-) sen var klockan mittiallt 1 och jag fick sviin brottom för inte hade jag mat ennu, så jag spran nästan in till Halppis plockade åt mej 2 stycken äpplen,2 tripp + mikromat. I kassan minns jag att jag packat in äpplen i väskan!

Cycklar snabbare än vinden (om möjligt) till Malmska, in i wc o byter om. springer upp för trapporna till avd.8 när jag ser bygg karan där.. FUUUCK springer ner igen o frågar respetionisten " Har avd.8 flyttat?! Hon - "Ja till Östanlid.
SATAN I HELVETE då var klockan 13.25!!!!
NU svettas jag och håller på att dö men jag hinner till Östanlip på ca 5 min!
Springer upp för trapporna och bara ber till Gud att inte vara försenad!

ah va tur jag hann! började se runt omkring när jag anser att -" eeey ja jobba ju precis HÄR förra sommaren -_-' hade heela tiden trott det var 7an jag jobbade på då!! pinsamt.

När jag börjar packa min mat i kylskåpet hittar jag inte mina äpplen alls!!! vafittan har dom lämna?! :(

De va de. Nu sitter jag och gosar med bebis liten :')









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar