onsdag 8 augusti 2012

ÄR DETTA OK?!


I söndags var jag och se på en lägenhet. På måndag ringde jag och sade att jag tar den! Vi kom överens med hyresvärden att jag skulle komma till Vasa och skriva på kontraktet på onsdag.
Ifall någon annan blir intresserad ska han ringa mig genast! det lovade han.

Idag är det onsdag och jag har knappt sovit dessa 2 nätter pga så himla taggad att äntligen få min drömlägenhet. Fått ihop packat massor med lådor och redan satt många timma på hur jag ska designa lägenheten och hur jag ska få allt och rymmas osv.

Vi alltså jag, mamma, pappa, 2 yngsta bröderna startade till Vasa 9 tiden på morgonen.
När vi väl kom till Vasa ringde jag överlyckingt till hyresvärden för det skulle jag göra när jag kom till Vasa. Jag ringen glatt och meddelar att vi nu är i Vasa! Det är då han slår ner en bomb och säger att han hyrt ut den åt någon annan..?!

WTF jag blir ifrån mig och vet inte vad jag ska säga, så jag frågar igen "alltså du har hyrt ut den åt någon annan? Fast du och jag redan bestämt och kommit överens om att jag ska ta den och kommer till Vasa och skriva kontrakt IDAG.

Då säger mannen att dessa som han hyrt den åt behövde den genast! VAFITTAN TROR DU JAG GÖR tänkte jag. Eftersom i söndags hade mamma bara frågat ifall det går att hyra den från 1.9.
Shockat lägger jag på luren för att andas.

Senare ber jag pappa ringa till mannen och fundera riktigt vad som gått snett.

1. Varför ring han inte? - " Han hade inga kontakt uppg på någon av oss, han försökte nog ringa och söka men hittade inte". BULLSHIT ropar jag bakifrån o säger att jag gav mitt nummer, mammas namn och pappas nummer har han ju förfan i telefonen eftersom jag ringt till honom flere gånger med den! dessutom har han min email address i han epost..

2. Började skylla på att jag är bara 17 år? - "hon är ju bara 17 år så man kan aldrig veta om det är på allvar eller inte.." Det har ingen jävla skillnade eftersom jag tog med både mamma & pappa till visningen, och han visste jag skulle ta med båda då jag skulle skriva kontrakt idag. Så han kan apsolut inte skylla på det! VI HADE JU FAN BESTÄMT TRÄFF

3. Att gå och lova det till andra? "de behövde den snabbt, så jag gav den till dem" Jag hade reserverat lägenheten, han kan ju fan inte gå och lova bort den till andra förrän han talat med mig! Så pappa frågade när de som hyrt den ringde, "I måndags ringde de och på tisdag kom de och se på den"
I måndags ringde jag och reserverade den! 


Alltså jo jag fattar buisness! det gör jag.
- Det handlar endast on pengar och att det ska ske snabbt -- Men hur kan han lova den till andra då vi kommit överens om att skriva kontrakt?!
- Att han inte ringde oss och diskuterade om detta före han gav lägenheten till de andra?
- Eller över huvudtaget väntat tills idag onsdag och se ifall jag nu tar den eller inte?!

Alltså vilken skit stil, Så jääääääävla skit stil! Förfan en vuxen mann härrigud! hur har mannen ballar att bete sig sådär? Och han ska föreställa en buisness man med flera hyreshus?! och endå bete sig sådär!

- jo han kanske missuppfattade oss, så vad gör man? JO MAN RINGER OCH FRÅGAR. Inte lovar ut lägenheten till andra då vi är på kommande och skriva dendär fittans kontraktet!
Och han kunde ju ha meddelat oss att någon annan tagt den så vi inte behöver komma till Vasa i ONÖDAN.


Tack till honom är jag helt utan lägenhet.
Ringt runt Vasa idag om lägenheter. Inga kvar. NADA.
Om man då inte är villig att betala en 765€ uppåt.


Vad tycker ni? Är det har gjorde rättvist?6 kommentarer:

 1. Emppu du skulle ha ringt mig så sku ja ha komi dit och bara stå ( Skägget har vuxit som faan ) det skulle int ha tagit nå läng och övertala honom! Men karma is a bitch för honom då bara :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. hahah jaa'a.. borde ha ringt dej joo! men ja baara fattar int hur han kan bara gö sådär utan att tänka efter, fan va enkel man han måst vara!

   Radera
 2. Va i helvete!! Så fanes skit stil av en jävla VUXEN man som är företagare dessutom! Man skall ju kunna lita på sådana människor som har huvudansvaret om andra människors lägenheter! :S

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa preciiis! Ja hadd ju 2 andra lägenheter som ja sku ha kuna ta, men eftersom vi kom överens om att skriva kontrakt idag, så då behöva ja ju int didär så dit fo dom. även "min" lägenhet.

   En riktig gubbjävel!

   Radera
 3. måst bara skratt åt de na liiti :D fittit fuul stiil åv gubb jäveln ! :@

  SvaraRadera
  Svar
  1. haha jaanå sku nog skratt jago! men joo en fittian ein vae!

   Radera