torsdag 5 januari 2012

Singel och Sökande


Söker en kille i sina bästa år! En kille som tycker om att gosa, att vara med både mej och mina vänner på samma gång, hitta på roliga saker! Nån som inte har imot en shopping dag, som inte har imot min träning!!
En kille med humor, glad, BRA på att pussas osv! detta är vad jag önskar att du har och kunde! 
Tycker du om att festa, hoppas jag att vi kunde göra det ilag, Var berädd att jag INTE tänker dumpa mina tjej vänner för dig! Jag måste ha min lilla frihet ibland också :)

Typ Nyaste bilden på mig hahah

JAG är faktist ganska krävade kvinna,men endå en mycket glad och sprallig tjej! Jag är INTE svartsjuk! Du måste dock vinna mitt förtroende. En bra sak att veta om mig är också att jag har tålamod, men ibland bara spricker det, och då är helvete lös ETT TIPS! Börja inte tvära imot, utan ta bara i mig och håll om mig! Då lungnar jag ned mig snabbast. (Detta sker inte av sig själv dock, det måste finnas någon slags orsak bakom det)

BRA MED KILLEN
- Musklig ( Vi kan träna tillsammans)
- Inte för kort hår, eftersom jag älskar att pilla på det
- Tycker om hundar
- En snygg bil (inget måste) INGET MÅSTE ATT HA BIL HELLER!
- Gillar att fara på äventyr tex Sverige eller bara tammefors/Åbo/Helsongfors
- Tatuering eller tatueringar!
- Snygg klädstil!!
- Håller på med sport

DÅLIGT MED KILLEN
- Svarsjuk
- en som bara vill sitta inne o kolla tex hockey/fotboll
- För stort EGO
- Latare än mig!
- Snusar (Därimot snusar typ alla... men var berädd på att jag HATAR SNUS och tänker inte pussas om du har snus i käften )
- Fan är du ute efter sex kan du lika gärna dra åt helvete.
Så känner DU dig träffad, Var inte rädd att ta kontakt med mig! Och jag hoppas att jag inte nu skämmer iväg alla :)

12 kommentarer:

 1. Tyvärr, upptagen ;p

  Gillar att du inte är avundsjuk, avundsjuka är den värsta sjukdomen som finns ^^

  //Tränande kille på sina bästa år :)

  SvaraRadera
 2. Craap! De va både uppmuntrande och inte så uppmuntrande då du är upptagen, som btw alla är ser de ut som :)

  SvaraRadera
 3. If you could see what I see, if you could feel as I feel, and if you seek what I seek then you know that i would break the law of gravitation just to be with you and cuddle as i listen to your awesome laugh :P


  Vi singla killar finns men vi hittar aldrig de mod att kom framför dig o ställ dig frågan: Får jag lov ? Får jag denhär dansen ? Är du ledig nångång denna veckan och träffas ? Får jag bjuda på middag ? osv . . .

  love (för stunden säger vi att jag heter ) Leo :)

  SvaraRadera
 4. Hejsan Jag är en kille på mina bästa år(17) har pillbart hår och tillräckligt med pengar för en snygg bil! ;)
  Jag spelar futsal i Korsholms United och brukar gymma(mera på våren) jag är också singel o söker sällskap! :) - Lukas Träsk

  SvaraRadera
 5. tobias holmkvist30 januari 2012 02:18

  vitto va tröitt kaar han såm skreiv jär fyri :D

  SvaraRadera
 6. Hej du! :) är en kille på 20 års åldern som tycker om att gosa, se på film mm . Är mycket lätt att tala med och tycker ochså om att tala om allting. Har spelat forboll men spelar inte lägre. Har ochså en fin bil men det borde inte ha en så stor skillnad. Äger en tatuering. ÄLSKAR äventyr ! Bästa man kan göra med en flickvän om man frågar mig! :) Tycker mycket om att röra på mig! t.ex ränna , skrinna , gym , dyka och surfa (utomlands) och annat . Bra klädstil. Har hört att jag ser bra ut ?! ( får man väl hoppas att det är sant :D )
  Skriv gärna om det låter lite heller intresant ! :) ciao!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Jag är ganska musklig, och det bästa som finns är att träna med flickvännen!! Jag har också ganska långt mörkblont hår som man kan pilla på :p Jag älskar hundar (och katter). Jag har en svart BMW som e ganska stylad (spoiler, neon, snygga rims osv.) Äventyr är mitt andranamn! I januari var jag t.ex. å bergsklättra i alperna utan säkerhetslinor (adrenalinjunkie hehe). Jag har 4 tatueringar, t.ex. står det "dance like no one is watching" i nacken, eftersom jag tycker det är ett bra motto!! Tjejer kommenterar alltid mina kläder och säger att jag har en bra stil! Dessutom skidar jag mycket :)
  Hmm.. what else.. ja e 20 år! Skriv här om jag låter intressant så addar jag dig på facebook! Mvh. Intresserad kille :)

  SvaraRadera
 8. SIWA SIWA SIWA SIWA SIWAAA BUDUDUM !!!

  SvaraRadera
 9. hello how are you hope you are fine my name burim fran kosovo liv i kosovo hav you facebook skype my numer +37744438670 my skype namn burim.bilalli1 my facebook flori burim bilalli

  SvaraRadera