söndag 4 november 2012

Hälgen i text och bilder


Gokväll. 
Nu har jag uppstått från de döda, att fira 2 dagar i rad är ingen hitt. Hur som haver hade jag det skit kul ihälgen faktigst. Fredag var jag inte alls tagga för att göra något speciellt, Planen var att bara ta det lungt, men så fick tjejjorna mej övertalad så vi for ut i varje fall! 

Sen konstaterade jag att jag är allergisk för lång håriga katter.. Har gjort det förr också, men eftersom jag inte alls reagerat för korthåriga katter (alla vänner har nästan bara korthåriga) så har inte funderat på det desto mera. Men så kommer Hannah med hennes ena långhårga katt och gör det rena helvete för mej på lördagen haha. Alltså ja nös garanterat över 100 gånger på 4 timmar. Och det var inte sådär lite ibland utan 3-4 gånger efter varandra mellan 10 minuters mellanrum, ibland fem.. 

Min telefon blev stulen på fredag. Jag lyckades IGEN slarva bort en 600 euros "sak" på inte ens 1 års mellanrum.
Minns ni Ipadden min? ja den blev stulen förra året runt Lucia. Då var den bara 3 månader gammal. Min telefon var bara 3 veckor gammal!
Där i mot har jag en som jag nästan vet att har den. Bitch.


Här har ni iaf bilder som jag hann ta under fredagen.
Skötte Aaron i några timmar så länge de andra var och handlade.
 Goooseee





Fredag kväll i Netti. Bad Heidi ta EN bild. Men så blev de lite mera än de.. De är många mer men di blev SÅ misslyckade så visar dom inte för er :)









Senare for vi till Melody med dessa busungar!






5 kommentarer:

  1. can't you track your phone and/or ipad?

    SvaraRadera
    Svar
    1. That's what i thought, but the police said it's sutch a small crime so they wont do it. bastards..

      Radera
  2. Nej fy att s3 e stuli:/

    SvaraRadera
  3. when you next time buy your 600€ phone, download some apps that you can track your phone with your computer and lock it

    SvaraRadera